PLANET EARTH BIRD WORLD

AMERICAN BIRD CONSERVANCY

BIRD OF THE WEEK

DUSKY GROUSE

SCIENTIFIC NAME: Dendragapus obscurus
POPULATION: Approximately 300,000
TREND: Unknown, may be decreasing
HABITAT: Deciduous and mixed forests in mountains in summer; conifer forests at higher elevations in winter

PLANET EARTH OUR HOME blog is all about PLANET EARTH OUR HOME group. Please subscribe. 

Top Contributors

DansPhotoArtHawkeye2011DiegojacklittlebiddleS C photos
Baltimore oriole//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Snow Bunting_82A0372//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Snow Bunting_82A0220//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Chrysococcyx caprius ♂ (Diderik Cuckoo)//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

IMG_7187//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Ashy Prinia.//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

(Eurasian) Sparrowhawk (Accipiter nisus), male//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Dendroperdix sephaena (Crested Francolin)//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Vantage Point//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Hoopoe//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s